Klicka här och börja skriva. Est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi.

helseanalyser/hälsoanalys


By controlling your environment, you can control your wellness and performance.Specialiserad teknik inom bioinformation riktad till hälso och hälsovårdspersonal.

Idag finns följande rapporter tillgängliga:wellness - fitness - sports - - equine (hest) - hälsokost - apotek.


Klicka här och börja skriva. Quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam.

Wellness rapport


Välfärdsrapporter innehåller bioinformation som är relevant för den funktionella optimeringen av personen. Dessa är lätta att använda och förstår eftersom de lyfter fram de fem huvudkategorierna som måste åtgärdas, och det är i prioritetsordning enligt vad människokroppen behöver vad gäller prioritet att förändra, vad som är lämpligt, vad som behövs och vad som bör övervägas. Detta inkluderar all näringsinformation, situationer med mikrobiell opportunism och toxicitet, liksom känslighet för vissa livsmedel och tillsatser som behöver sluta konsumeras. Detta ger oss mycket värdefull information om potentiella biologiska och näringsbehov som kan döljas under det konstanta flödet av fysiska och emotionella bördor i en modern livscykel.

Din rapport kommer att innehålla:

11 nyckelområden, som täcker mer än 800 individuella influenser.
En lista över livsmedelsrestriktioner för att gå ut i 90 dagar.
En lista över livsmedelstillsatser för att undvika och allmän tillsatsinformation.
En 90-dagars näringsplan, inklusive näringsämnen, vatten och livsstilsfaktorer.
En personlig lista över livsmedel för att öka eller lägga till din dagliga intaget.
Självkontrollblad som hjälper dig att hålla koll på framstegen.
Stödjer information om alla kategorier.

Teknologi


Tekniken för att erhålla välfärdsrapporter bygger på de nya vetenskapliga begreppen kvantfysik och använder en mycket stark biologisk markör: hår. Den innehåller en rad epigenetiska informationsfrekvenser som har ackumulerats och lagrats tack vare de homeo-dynamiska processerna som uppträder i det dagliga livet. Denna information är unik och induceras av människans inre mikromiljö som svar på epigenetik som kan avkodas, översättas och tolkas av tekniken bakom S-Drive-enheten. Denna epigenetiska information skannas, digitaliseras och skickas automatiskt via en säker internetanslutning till "Digital Information Center of Bio-Information" i Hamburg, Tyskland.

Medforsk Quantum Scanner

Sverre Paaske startet CM helseanalyser (csa) i 1995, og har siden utført MEDFORSK scanninger i Norge, Sverige, Danmark, Thailand og Spania. Tilsammen har klinikken erfaring fra mange tusen scanninger. En Medforsk scanning viser hvordan de indre organer og systemer virker og hva man bør gjøre.
Når man har tatt en håranalyse med Cell Wellbeing S-Drive scanner så kan man se hva man eventuelt mangler eller har for mye av. På en Medforsk scanner finner man ut hvilke organ eller system som trenger oppmerksomhet.
For de som ønsker en kombinasjon av CWB S-Drive hårscanning og Medforsk CMS kroppscanning så får man 350,- sek i rabatt. Kombinasjonen koster da 1280,- sek. Enkel hårscanning 980,- sek og enkel Medforsk scanning 650,- sek.

Forskare förstår nu att din fysiska status i hög grad påverkas av miljön. upp till 98% i vissa fall. Dessa ögonöppnande utvecklingar kan ta dig ner på en annan väg där dina gener inte längre kontrollerar dina förmågor och istället blir du befogenhet och kontroll över ditt eget välbefinnande.

Förstå hur man låser upp den prestationspotentialen nu! Dina personliga epigenetiska indikatorer kan kartläggas för dig på mindre än 15 minuter med bara fyra hårsträngar,

Epigenetik

By controlling your environment, you can control your wellness and performance.

Vi känner med detta namn en gren av genetik som studerar de faktorer som inte direkt modifierar våra gener (och andra levande varelser), men hur de måste uttrycka sig. För att vi ska förstå är DNA en mycket lång kod som innehåller allt vi är: ögonfärgen, hur mycket hår vi har, hur en medicin påverkar oss ... Informationen som innehåller DNA kallas genotyp och är densamma för alla våra celler. Emellertid kan uttrycket för den informationen vara olika beroende på cellen, det tillstånd där det finns eller andra faktorer. Detta uttryck kallas en fenotyp. Med samma genotyp kan olika egenskaper observeras tack vare variationen av fenotyper. Således finns det djur som ändrar pälsen eller färgen under vintern, till exempel. Eller till och med med ålder förändras det hur våra kroppar reagerar. Den genetiska informationen kommer dock alltid att vara densamma tills vi dör. Vi är skyldiga dessa förändringar, därför, till hur vi uttrycker den informationen (fenotypen). Epigenetik studerar därför sättet på vilket de olika uttrycken och de faktorer som orsakar det produceras utan direkt modifiering av DNA. Bland dessa faktorer finns det flera mekanismer, varav metyleringsmekanismen är den viktigaste. Detta består i att placera en metyl-svans, det vill säga en molekyl, som fungerar som en "lock" för att förhindra att enzymer och proteiner som är ansvariga för att läsa det kodade materialet når de når rätt plats. På detta sätt tystnar genen. Epigenetics arbetar huvudsakligen med denna mekanism och andra medarbetare, men det är bara toppen av ett stort isberg.

Första rubriken

Klicka här och börja skriva. Laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia.

Andra rubriken

Klicka här och börja skriva. Consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci.

Helseanalyser/Clinic

Skriv din text här ...